المقادير:
2 صدر دجاج بالجلد بس بدون عظممعلقة أكل زبدة
نصف كوب زيت أو زيت زيتون
ملح وفلفل
كوبين مشروم طازج أو محفوظ
الطريقة:
فى طاسة عى نار متوسطة حطى الزيت ولما يسخن بس مش يتحرق حطى صدور الدجاج بعد ما تتبليها بالملح والفلفل على الزيت الساخن ويكون الجلد من جهة الزيت وسيبيها لمدة 5 دقائق بدون ماتحركيهاأقلبيها و حطى المشروم عليها و حطى شوية ملح وعلى النار شوية لأن المشروم هينزل ميه و سيبيها 5 دقائق تانية وبعدين حطى الطاسة كلها فى فرن ساخن 400 درجة ربع ساعة أو 20 دقيقة لحد ماتستوى
خرجيها من الفرن وأرفعى الدجاج على طبق لوحدها و غطيها بالفويل عشان ماتبردش وسيبيها 10 دقائق
حطى الطاسة على النار و على النار وحطى نص كوب ماء عليها عشان تكونى الصوصولما الصوص يقل شوية أطفى النار وهتلاقى الفراخ نزلت شوية صوص حطيهم فى الطاسة وحطى الزبدة وحركيها لحد ما تذوب و شوية فلفل وحطيهم على الدجاج وبالهنا والشفا