المقادير:
2 و 3/4 كوب دقيق2 بيضة
1/2 كوب زيت
1/2 كوب سكر
1 و1/2 ملعقة أكل بيكنج باودر
ملعقة صغيرة فانيلا
التحضير:
يخفق السكر مع البيض ليذوب السكر قليلاو الزيت والفانيلا ويخفق قليلا
و خليط الدقيق والبيكنج باودر تدريجيا مع التقليب بالشوكة والعجينة مش عايزة عجن خالص
بعد ما يخلص الدقيق عجن بسيط وتقليبة وحتكون العجينة ناعمة وملسا وتجنن
تفرد بين أي نايلون (إستعملت نايلون سفرة الإستعمال الواحد)
وتقطع بأي قطاعة عندك
وتخرم بخلة الأسنان ويرص البسكويت في صاج الفرن المدهون زيت
ويخبز بدرجة 180
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق