الأربعاء، 12 مارس 2014

بسكويت ماري


المقادير:

2 و 3/4 كوب دقيق
2 بيضة
1/2 كوب زيت
1/2 كوب سكر
1 و1/2 ملعقة أكل بيكنج باودر
ملعقة صغيرة فانيلا

التحضير:

يخفق السكر مع البيض ليذوب السكر قليلا
و الزيت والفانيلا ويخفق قليلا
و خليط الدقيق والبيكنج باودر تدريجيا مع التقليب بالشوكة والعجينة مش عايزة عجن خالص
بعد ما يخلص الدقيق عجن بسيط وتقليبة وحتكون العجينة ناعمة وملسا وتجنن
تفرد بين أي نايلون (إستعملت نايلون سفرة الإستعمال الواحد)
وتقطع بأي قطاعة عندك
وتخرم بخلة الأسنان ويرص البسكويت في صاج الفرن المدهون زيت
ويخبز بدرجة 180

ليست هناك تعليقات:

مشاركة مميزة

الغريبة تهبل لي الاخت الكريمة Nour El Houda   الطريقة كوب سمن  كوب زيت  كوب سكر ناعم رشة ملح  م ص فانليا  ونخلط كويس لين ...